Na kraju kalendara

Eh, znam, proletjela je još jedna godina. Nemamo što žaliti. Čini se brzo i neuhvatljivo, ali vidim vaša lica, sve osmjehe, sve o čemu smo razgovarali iz dana u dan. Imamo nove bebe,neki su završili fakultete, zaposlili se, oženili, a i rastali. Ekipa s kojom sam krenula u svoju životnu avanturu, otišla je nekim novim putem. Unatoč velikoj tuzi u mom životu, i dalje pronalazim razlog radovati se svakom novom danu, svojoj maloj kuhinjici, i vama.
Imamo još ovaj mjesec da izravnamo i popravimo sve što nam se čini da bi trebalo dok ne uzmemo nove planere.
Svi volimo poklone, male, velike, očekivane i potpuna iznenađenja. Tako sam i ja pripremila poklon pakete s proizvodima malih proizvođača. Ukoliko vam se nešto od toga svidi, znate gdje sam.
Ipak, svima koji nas vole i koga mi volimo. Naši partneri, djeca, roditelji i prijatelji zaslužuju naše vrijeme, pažnju i prisutnost. To je najljepši poklon koji im možete dati. Sebe, bez ograda i kalkulacija. Vrijeme koje dijelimo s najbližima, kolegama i prijateljima najvrjednije je što imamo jer ga svi imamo jako malo. Budimo najbolji što možemo, a to počnite primjenjivati odmah na samom početku ovog svečarskog mjeseca. Pohvalite, zahvalite, zagrlite.