Neka hrana bude tvoj lijek

Godina je svježa, odluke koje neminovno donosimo, čine nam se jednostavne jer još nisu dovoljno dugo u korelaciji s vremenom, obavezama i mogućim zdravstvenim poteškoćama. Danas se svaki problem naziva izazovom. Ja više volim staru dobru motivaciju koja je najbolji pokretač, a donosi vidni napredak u naš život, bez prateće nervoze izazova.
Jedna od odluka obično je vezana i za hranu, bolje rečeno za posljedice neprimjerene prehrane.
Vjerojatno je to jedna od prvih odluka od koje ćemo odustati. Zbog toga ćemo se osjećati loše, samopouzdanje će nam biti poljuljano.
Sigurna sam da znate da postoji hrana koja vas čini sitim, ubrzava metabolizam, a i ukusna je.
Ono što je najvažnije- jednostavna je za pripremu.
Šaka badema bolja je od svakog peciva u pekarama. Dajte svom tijelu priliku. Naučite slušati što vam govori kad je gladno.
Ove godine nastavljam s pripremom što zdravijih obroka čija je baza povrće i začini koji, osim što hranu čine ukusnijom, mogu imati i pozitivan zdravstveni učinak.
Inspiracije i motivacije mi ne nedostaje. Veliki pokretač ste vi i naša svakodnevna druženja i razgovori. Bitni ste mi, svatko od vas zauzima važno mjesto u mom svakodnevnom izboru hrane koju pripremam i sigurna sam da to znate.
Sretne izbore, provedive odluke i puno zdravlja u novoj 2019.
Sve koji još nisu jeli kod nas, pozivam jer nema ništa ljepše nego u ugodnom prostoru, u dobrom društvu pojesti kvalitetan, ali dostupan obrok.